Vegansk / vegetarisk lasagne med linseplader, gurkemeje og spinat

Vegansk / vegetarisk lasagne med linseplader, gurkemeje og spinat

 

Mange af os er vokset op med lasagne. I denne uge har vi lavet en vegansk / vegetarisk lasagne med linse-plader. Også vegansk / vegetarisk lasagne smager jo ofte bedre dagen efter så hvorfor ikke lave en stor portion?

Lær at lave vegansk / vegetarisk lasagne med linse-plader, gurkemeje og spinat. Elixira sundhed er mere end hvad du spiser.

Vegansk / vegetarisk lasagne med linse-plader, spinat og gurkemeje

 

Skrevet af Økovegetaren 

Jeg har lavet min med en lækker tomatsauce, feta og spinat (veganere kan bruge vegansk ost og/eller gærflager i stedet for. Gærflager kan købes i din helsekost butik).

Denne ret er beregnet til 4 personer

Ingredienser

Tomat sovsen:
3 dåser hakkede tomater
3 løg
3-5 fed hvidløg
1 stor rod økologisk gurkemeje
Valgfrie krydderier. evt (chili, koriander, fennikel, anis, spidskommen, rosmarin, timian).
1 pakke linse-plader (fås i netto eller i din helsekost)
2 poser frisk babyspinat ( ca. 200-300 g)
500 g feta eller vegansk ost
200 g revet ost (eller vegansk ost/gærflager)
Havsalt
Peber

Fremgangsmåde

Start med at riste krydderier, gurkemeje, hvidløg og løg af i gryden til de får en flot gylden farve.
Hæld tomaterne på og lad det koge så længe du har tid. Min 15-30 min. Jo længere sovsen koger jo mere fyldig smag. Smag til med havsalt og peber efter kogningen.

Herefter er det bare om at ligge lag på lag med linse-plader, babyspinat, feta (eller vegansk ost) og tomatsovs.

Slut af med revet ost eller gærflager på toppen.

Bages i ovnen ved 180 grader i 45 min-1 time.

Serveres evt med en lækker tomat- salat vendt med rucolasalat

Velbekomme 🙂
[/av_textblock]

[av_comments_list]

2018-01-26T09:39:31+00:00