Vegansk “reje” cocktail med gurkemeje og havre frachie

Vegansk “reje” cocktail med gurkemeje og havre frachie

Reje Cocktail som det var i 80’erne – bare vegansk

Få opskriften på Vegansk rejecocktail hos Det bare Sundhed.

Man finder ikke mange mennesker i Danmark som ikke kender til Reje cocktail.

Jeg blev for nyligt spurgt om jeg ikke kunne kreere en vegansk én af slagsen. Det var virkelig en sjov udfordring som jeg syntes lykkedes ret godt.

Du finder opskriften lige her nedenunder. Fantastisk som forret, frokost eller noget helt andet.

 

4 personer

Ingredienser til reje cocktail:

1/2 iceberg salat

1 håndfuld frisk dild

1 løg

1 rød peberfrugt

10 stk cherrytomater

1/2 squash

1/2 agurk

 

Ingredienser til Dressing:

1 bøtte oatly havre frachie

1 spsk tomat koncentrat

Skallen af 1/2 øko citron ca

2 spsk kapers små

1/2 tsk reven gurkemejerod

Havsalt og peber

Fremgangsmåde

Skær alle grøntsagerne i små flotte tern- Gem lidt tomat, agurk og citron skiver til pynt.

Alle ingredienserne til dressingen røres sammen og smages til med citron, salt og peber.

Grøntsagerne vendes sammen med dressingen.

Anretning-se evt billedet foroven

 

Bon appetit <3

 

Skrevet af Økovegetaren

 

 

 

 

2018-06-18T07:27:13+00:00