Vegansk pizza med kartofler, gurkemejerod og havre frachie

Vegansk pizza med kartofler, gurkemejerod og havre frachie

Vegansk pizza på quinoa bund uden gluten

Skrevet af Økovegetaren

Få opskriften på vegansk pizza med Quinoa bund og kartofler på toppen. Veganisme behøver ikke være svært. Det bare sundhed.

Få opskriften på vegansk pizza med Quinoa bund og kartofler på toppen. Veganisme behøver ikke være svært. Det bare sundhed.

Glutenfri og vegansk pizza med Quinoa bund og kartofler som topping

Denne veganske pizza opskrift er super nem, sprød , lækker og indeholder en masse sunde ingredienser.

 

Antal serveringer:

4 personer

 

Ingredienser:

140 g Quinoa- hele hvide frø

1 stk Gurkemejerod-ca 1 cm

2 dl vand

1 fed hvidløg

1 stor tsk havsalt

1/2 tsk bagepulver

1/2 mellem stærk chili

 

Tomat sauce:

2 dåser hakkede tomater

2 fed hvidløg

2 mellem løg

Smag til med rosmarin, peber og havsalt

 

Forslag til fyld:

Kartofler skåret på et mandolin jern

Vegansk ost

Svampe også skåret på et mandolin jern

 

Fremgangsmåde:

Start med at sauter de hakkede løg og hvidløg en gryde. Hæld de hakkede tomater på og lad det koge ned i min 30 min. Hvis tomat saucen er for tynd kan du evt jævne den med agar agar eller andet.

Læg quinoaen i blød i vand min 15 min og hæld vandet fra.

De øvrige ingredienser tilsættes quinoaen og blendes rigtigt godt til en ensartet masse.

Dejen kommes i en form med bagepapir da den er lidt tynd og forbages ved 180 grader i ca 20 min.

Nedkøles og herefter kan du komme tomatsaucen på, dit ynglingsfyld og bages i ovnen ved 180 grader i 15-20 min

 

Serveres med lækker salat og evt havre creme frachie

 

For flere opskrifter tryk her!

 

 

2018-02-11T06:09:05+00:00