Marineret vegansk “kød” røde ris og spinat vendt med spirulina dressing

Marineret vegansk “kød” røde ris og spinat vendt med spirulina dressing

Der har været flere henvendelser omkring hvordan man kan bruge spirulina i madvarer. Derfor præsenterer Elixira i samarbejde med Økovegetaren en nem og lækker efterårs ret med vegansk “kød” og spirulina. Denne ret kan byde på masser af energi og sundhed til din krop. Og så indeholder den Spirulina, der er fyldt med protein, vitaminer, mineraler og renser ud i kroppen. Sundhed er mere end hvad du spiser. Alligevel starter sundhed med din ernæring.

Spirulina er godt til atleter, motionister, folk der vil rense ud i kroppen, dem der har svært ved at indtage nok næring, grundet sygdom eller andet.

 

 

Lær at lave marineret vegansk

Lær at lave marineret vegansk “kød” røde ris og spinat vendt med spirulina dressing. Det smager så lækkert!

 

Skrevet af Økovegetaren

Ret til 2 personer:

Ingredienser:

1 pose babyspinat

1 rød peber

1 squash

1 pk af din ynglings soya vegansk “kød”

1 løg

100 g røde ris

Citronmelisse

1 dl koldpresset rapsolie

1/2 citron

Dadelsirup

1 spsk hampefrø

1 fed hvidløg

1 spsk æblecidereddike

1 dl Extra jomfru olivenolie

1 spsk spirulina

Peber

Havsalt

Fremgangsmåde:

Start med at lægge dit soya kød i en marinade af hvidløg, æblecider eddike, olivenolie og lad det ligge så længe du har mulighed for det. min 30 min, og steg herefter soya kødet og marinaden på en varm pande sammen med et hakket løg.

Sæt de røde ris over at koge. Når de er halvbløde, slukkes blusset og risene trækker i 30 min ca.

Skær squash og peberfrugt ud i passende størrelser og rist det hele let på en pande sammen med baby spinaten. Afkøles.

Lav en dressing af hampefrø, spirulina, citron skal, citronmelisse, rapsolie og smag til med dadel sirup, havsalt og peber.

Når de ristet grøntsager er afkølet vendes de med dressingen. Serveres med soya “kødet” og røde ris.

Toppes med resten af citron melissen.

Nyd denne efterårsret med evt lidt chili.

Velbekomme!

2018-01-26T09:40:11+00:00