Vegansk hummus med røde bønner og bagt aubergine

Vegansk hummus med røde bønner og bagt aubergine

Vegansk bønne hummus er nem at lave og smager rigtigt godt. Den kan spises som tilbehør,  som smørelse på brød eller bare som dressing

Bønne Hummus med aubergine. Denne hummus er nem at lave og smager rigtigt godt. Den kan spises som tilbehør, som smørelse på brød eller bare som dressing

Bønne Hummus med aubergine. Denne hummus er nem at lave og smager rigtigt godt. Den kan spises som tilbehør, som smørelse på brød eller bare som dressing

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 100 g røde bønner- Hvis du ikke gider koge dem selv, så 1 dåse økologisk røde bønner forkogt
  • 2 spsk græskar kerner
  • Chili efter hvad du kan lide
  • Skallen af 1/2 lime eller citron
  • 1 spsk koldpresset rapsolie
  • 2 spsk olivenolie
  • Havsalt og peber
  • (1 spsk tahin hvis du rigtigt godt kan lide det)

Fremgangsmåde

Bag den hele aubergine i ovnen ved 200 grader, til du nemt kan stikke en kniv igennem.
Blend den kolde bagte aubergine uden skallen sammen med bønnerne og de øvrige ingredienser.
Smag til.
Hvis du synes den er for tyk, så tilsæt koldt vand til du synes at den har den passende konsistens.

Bon Appetit!

2018-06-21T19:41:10+00:00