Blomkålssuppe med gurkemeje – Den perfekte vinterret!

Blomkålssuppe med gurkemeje – Den perfekte vinterret!

 

Lækker vegansk Blomkålssuppe med gurkemeje til de kolde dage!

Blomkålssuppe med gurkemeje:

Vinteren er over os og de smukke julelys er slukket. Det kræver en ret der både er nærende, antiinflammatorisk, lækker og varm. Derfor præsenterer vi den lækre og nemme veganske suppe med gurkemeje og blomkål.

Lækker vegansk suppe

Skrevet af Økovegetaren

Nem og lækker blomkålssuppe med gurkemeje

Antal personer: 6 pers.

Ingredienser til suppen:

1 stort blomskål hoved
3 løg
1 stk herbamare boullion terning
1 stort stykke gurkemeje (ca 15 gram)
3 fed hvidløg
1 tsk fennikel frø
1 tsk korianderfrø
1/2 knoldselleri
1 stor bagekartoffel
2 stk porre
1 fennikel
1 lille chili
4-6 l vand
Havsalt og peber

Tilbehør

Havrefrachie eller kokos yougurt
Hakket krydderurter

Fremgangsmåde:

Hak løg, hvidløg og porre. Steg disse let i en gryde sammen med de hele korianderfrø og fennikelfrø til det hele får en gylden farve. Det er vigtigt at det ikke brænder på da suppen ellers bliver bitter.
Skær resten ud i grove stykker og tilsat det i gryden og tilsæt vandet.
Lad suppen koge/simre i 30 min-1 time.
Blendt herefter din suppe med en stavblender der kan holde til varme og smag til med havsalt/peber.
Serveres med havrefrachie og krydderurter på toppen.

2018-01-26T09:34:30+00:00